DÜZCE / AKÇAKOCA - Dilek-Naz Sarıoğlu Anaokulu

Dilek-Naz Sarıoğlu Anaokulu

Yalı Mah. Fan Deresi Sok. No 14/1 Akçakoca/ DÜZCE
Vizyon
Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimiz, aileleri ve sosyal çevremiz için; eğitim ve öğretimde daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmek amacıyla; standartları yakalama yolunda demokratik, katılımcı, çağdaş bireyler yetiştirebilmek için okulumuzun tüm imkanlarını okul toplumuna sunan, eğitim-öğretim etkinliklerinin yanında sosyal etkinliklere önem veren, Okul Öncesi Eğitim Kurumları arasında eğitim kalitesini yakalamış bir ANAOKULU olabilmek.
Misyon
Atatürk ilke ve İnkılapları doğrultusunda çağdaş, girişimci, yaparak- yaşayarak öğrenme temellerine dayalı olarak; araştıran, sorgulayan, yaratıcı, kendine güvenen, kendisinin ve başkalarının haklarına saygılı pırıl pırıl bireyleri geleceğe hazırlamak ve yetiştirmek.
09.00-14.00
Öğrencilerimiz Özel Servisle de gelebilmektedir.
Yalı Mahallesi Fan Deresi sokak 14/1
Akçakoca İlçe Merkezinde